banner-contact

Bedrijfsfilm laten maken

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken om op een heldere en visuele manier een boodschap te communiceren? Dat is zeker een goed idee! Video is niet meer weg te denken in online communicatie. Een bedrijfsfilm laten maken is één van de expertises van Younique Film. Wij hebben jarenlange ervaring in het visualiseren van zakelijke en commerciële boodschappen. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben door ons een professionele bedrijfsfilm laten maken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en meer informatie over het proces om een bedrijfsfilm te laten maken? Neem dan contact op!

Een professionele en krachtige bedrijfsfilm

Younique Film weet wat er nodig is om een professionele bedrijfsfilm te laten maken die écht werkt. U wilt een bedrijfsvideo laten maken waarvan de boodschap blijft hangen en die misschien zelfs aanzet tot actie. Het is belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden.

Wij geven u alvast wat tips:

  • Houdt de bedrijfsfilm kort door duidelijk en krachtig te communiceren.
  • Vermijdt vakjargon, houd het begrijpelijk voor iedereen.
  • Denk in het creatieproces als kijker! Bedenk dus wat de kijker graag wilt zien en niet alleen wat u wilt laten zien. Dat is al snel veel te veel…

Younique Film heeft veel ervaring het maken van professionele en krachtige bedrijfsfilms. In een paar minuten krijgt uw doelgroep een goed beeld van uw bedrijf of organisatie. Als u er voor kiest een bedrijfsfilm te laten maken door Younique Film, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Een bedrijfsfilm maken we samen met u. In een uitgebreide voorbespreking zorgen we met elkaar voor focus en duidelijkheid. Op die manier zorgen we er voor dat de doelstellingen van uw bedrijfsfilm worden gehaald.

Bedrijfsfilm kosten

Hoeveel gaat een professionele bedrijfsfilm kosten? De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, denk bijvoorbeeld aan arbeidsuren, materiaalkosten en muziekrechten. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij een indicatie geven van de kosten, gebaseerd op de wensen die u heeft voor het laten maken van een bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm laten maken is vakwerk en maatwerk. Meer weten over bedrijfsfilm kosten en mogelijkheden? Laat een voorstel op maat voor u maken en laat u verrassen door Younique Film! U kunt een aantal voorbeelden van bedrijfsfilms bekijken op het Vimeo-kanaal van Younique Film.

Video samples

Klant: Best Escape Maastricht
Project: Promofilm Best Escape
01
Klant: Best Escape Maastricht
Project: Promofilm Best Escape
03
Klant: Maaspoort Theater Venlo
Project: Promofilm restaurant
04