Over mij

Mijn naam is Maurice Swinkels, geboren te venlo, maar woonachtig in ‘s-Hertogenbosch, en ben eigenaar van Younique Film, opgericht in 2003. Inmiddels meer dan 70 muziekvideos geproduceerd over de hele wereld. Zo heb ik videos gefilmd en gemonteerd in Canada, New York, San Francisco, Noorwegen,Finland, Zweden, Griekenland, Italie, Spanje, Duitsland, Belgie en natuurlijk Nederland.

Omdat ik zelf al 25 jaar in een band speel weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om tegenwoordig een fatsoenlijke muziekvideo te tonen, maar niet elke band heeft daarvoor een groot budget of support door hun platenlabel. Dit was mijn doel toen ik mijn bedrijf begon, ik wilde voor de kleinere onbekende bands videos produceren voor een kleiner budget. Dit betekende meestal met mijn camera in mijn rugzak en een dosis creativiteit vliegen naar de lokatie waar op dat moment de video zou moeten plaatsvinden.

Ik heb zelf een hoop apparatuur waardoor huren nooit echt hoeft. Zo ben ik in bezit van een Canon C100 Mark II, een Canon XC10, Dji Ronin, Drone Dji Phantom Advanced 3, Sennheiser AVX wireless, BlackMagicCinema Camera 2.5K, GoPro, Brinno Timelapse Cameras, Boomstands, lampen, Statieven, genoeg om elke productie te laten slagen.

Bekijk gerust mijn portfolio met videoclips en bedrijfsfilms en laat u inspireren!