Videoclip laten maken

Wil je een videoclip laten maken? Een videoclip die aanspreekt, onderscheidend en origineel is? Een videoclip die perfect past bij de muziek? Dan ben je bij Younique Film aan het goede adres! Ik maak een videoclip die het verhaal van het nummer op een beeldende en treffende manier vertelt. Een videoclip laten maken is echt vakwerk. Het vraagt niet alleen goed materiaal, maar ook inzicht en creativiteit. Dit is waar ik goed in ben en waar ik jarenlange ervaring in heb. Ik speel zelf ook in een band en weet daarom precies waar ik over praat. Hoe kan ik je helpen? Neem contact op en we bespreken aan de hand van je wensen wat de mogelijkheden zijn.

Proces videoclip laten maken

Het proces van een videoclip laten start altijd met het luisteren naar het nummer. Op deze manier kunnen we samen bepalen hoe het script en storyboard er uit moet komen te zien. Wat moeten de beelden uitstralen? Welke sfeer wil je de videoclip meegeven? Wat past er bij het nummer. Het script en storyboard nemen we in verschillende sessies gedetailleerd met elkaar door. Na de uiteindelijke goedkeuring plannen we een opnamedag in en regelen we materialen en locatie. Over het algemeen kun je een videoclip laten maken binnen een dag. Als alle opnames afgerond zijn start het montageproces van het videomateriaal. Het is altijd weer spannend om het eindresultaat te zien als je een videoclip hebt laten maken. Maar ook ontzettend gaaf… Laat Younique Film je verrassen!

Promotiefilm laten maken

Bij Younique Film kun je ook terecht voor een trouwvideo laten maken, een promotiefilm laten maken of een bedrijfsvideo laten maken. Ik kan alle videoproducties realiseren! Kijk gerust even rond op de website of op mijn Vimeo kanaal. Hier vind je vele trouwclips, maar ook bedrijfsvideo’s en een aantal videoclips. Neem contact met mij op om aan te geven wat je wensen zijn. Ik kan dan een voorstel op maat voor je maken. Wil je graag dat ik even langskom? Ook geen probleem! We maken een afspraak en ik kom vrijblijvend bij je langs.

Video samples

Klant: Best Escape Maastricht
Project: Promofilm Best Escape
01
Klant: ANTILLECTUAL PUNKROCK
Project: MUSICVIDEO “I WROTE THIS SONG”
03
Klant: Maaspoort Theater Venlo
Project: Promofilm restaurant
04