Bruiloft laten filmen

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie de bruiloft laten filmen? Al meer dan 15 jaar houd ik mij professioneel bezig met bijzondere videoproducties en heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in trouwfilms. Ik blijf het fascinerend vinden hoeveel emoties en sfeer er op zo’n dag aanwezig is. En hoe je daar een prachtige tastbare herinnering van kunt maken door je bruiloft te laten filmen. Op een trouwdag gebeurt er zo veel in korte tijd dat het onmogelijk is voor jullie om het allemaal bewust mee te krijgen. Dit is ook de reden dat veel mensen ervoor kiezen de bruiloft te laten filmen en een mooie trouwclip te laten maken. Als het huwelijk voorbij is en jullie terug zijn van de huwelijksreis kunnen jullie de videoreportage zo vaak herbeleven als jullie willen. Mooi toch om de trouwfilm ieder jaar op de trouwdag weer op te zetten?

Younique Film: een unieke weergave van jullie bruiloft

Als je ervoor kiest de bruiloft te laten filmen door Younique Film dan zul je geen spijt krijgen. Ik werk zeer professioneel en ga graag het gesprek met jullie aan om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Tijdens onze kennismaking kan ik mijn passie voor filmen overbrengen en laat ik graag een aantal voorbeelden zien van bruidsreportages die ik heb gemaakt. We spreken af hoe ik op de bruiloft te werk ga, welke apparatuur ik gebruik, we kiezen de stijl en de muziek en maken afspraken over de kosten.

Ja, ik wil! Onze bruiloft laten filmen…

Zijn jullie eruit en willen jullie mij inschakelen als bruidsvideograaf? Neem dan contact met mij op en check sowieso eerst even of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag! Zo ja, dan maken we een afspraak. Zo nee, dan kiezen we een andere datum J of ik breng jullie in contact met een andere professionele videograaf uit mijn netwerk. Voor ons kennismakingsgesprek kom ik graag naar jullie toe. En bespreken we alles over de mogelijkheden om door Younique Film jullie bruiloft te laten filmen. Maak direct een afspraak!

Voorbeelden van bruiloft films

Marleen & Jasper

Trouwclip voorbeeld

Ellen & Jeroen

Trouwclip voorbeeld

Nathalie & Ron

Trouwclip voorbeeld