Videograaf huwelijk

De trouwvideograaf van Younique Film legt jullie bijzondere dag met passie en perfectie op een betaalbare en professionele wijze vast. Elk bruidspaar is speciaal. Dat Younique Film op jullie bruiloft aanwezig mag zijn om mooie beelden te schieten is voor mij een grote eer. Achter elke film van Younique Film schuilt een verhaal, zodat het voor jou als kijker een interessante en boeiende trouwfilm is om naar te kijken. Ben jij op zoek naar een passievolle, creatieve en gedreven trouwvideograaf om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen? Neem contact met mij op of laat je inspireren door mijn trouwclips online.

Bruiloft laten filmen

Als je een trouwvideograaf van Younique Film inschakelt, worden alle memorabele momenten vastgelegd in een videoreportage. Als ervaren en gepassioneerde bruidsvideograaf kan ik jullie huwelijksdag laten herbeleven als de dag van gisteren. Jullie trouwdag wordt door Younique Film vakkundig en onopvallend met professionele videoapparatuur vastgelegd. De geschoten beelden op cinematografische wijze worden met veel gevoel en begeleid door bijpassende muziek gemonteerd tot een prachtige trouwfilm. Kortom, Younique Film zorgt ervoor dat jullie trouwdag keer op keer opnieuw wordt herbeleefd. Wil jij graag je bruiloft laten filmen door een ervaren trouwvideograaf? Laat je inspireren door mijn trouwclips online of maak vrijblijvend een afspraak.

Videograaf in Limburg en omstreken

Younique Film maakt al meer dan tientallen jaren videoclips voor bands en plantenmaatschappijen en is een gevestigde videograaf in Limburg. Naast het produceren van muziekvideoclips ben ik mij een aantal jaren geleden gaan specialiseren in het vastleggen van bruiloften op cinematografische wijze. Door mijn jarenlange ervaring in het maken van muziekvideoclips in de muziekindustrie weet ik een boeiende en interessante trouwvideo met gevoel te produceren. Ben jij op zoek naar een ervaren videograaf in Limburg en omstreken om jullie bruiloft te laten filmen op professionele wijze? De trouwvideograaf van Younique Film komt graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennisgesprek.

Trouwclip samples

Marleen & Jasper

Trouwclip voorbeeld

Ellen & Jeroen

Trouwclip voorbeeld

Nathalie & Ron

Trouwclip voorbeeld