Videograaf huwelijk

Mijn naam is Maurice Swinkels en ik zet mij vol overgave graag in als videograaf voor jullie huwelijk! Wil je een trouwclip laten maken die het hele verhaal vertelt van jullie grote dag? Op een prachtige cinematografische manier? Inclusief alle emoties en met prachtige ondersteunende muziek? Dan ben je bij de juiste videograaf voor jullie huwelijk terecht gekomen. Vele bruidsparen hebben mij al ingeschakeld als bruidsvideograaf en zijn enorm blij en dankbaar met de tastbare herinnering die ik heb gemaakt. Als je benieuwd bent of mijn stijl als videograaf huwelijk bij jullie past, lees dan deze reviews van een aantal getrouwde koppels. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met mij op. Dan kijk ik gelijk of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en of je mij kunt boeken als videograaf voor de bruiloft!

De ervaring van Ilona & John

“Wij zijn heel blij dat we voor Younique gekozen hebben als videograaf voor ons huwelijk. Maurice maakt namelijk hele mooie onvervangbare beelden, die geweldige herinneringen koesteren. De dag vliegt voorbij, dus ook kleine details gaan helaas aan je voorbij. Nu wij ze op beeld vast hebben laten leggen, hebben we de dag voor altijd als prachtige herinnering in de vorm van een juweeltje van een film. Ook familie en gasten stonden versteld dat ze op beeld terug te zien waren, want Maurice was voor velen onopgemerkt. Dit is heel fijn, aangezien het realistisch materiaal oplevert. Tevens is dit op de dag zelf een verademing om ongemerkt de dag te kunnen beleven, eenieder voor zich. Ook over de bruidsclip zijn wij heel enthousiast, maar tevens hebben we talloze positieve reacties hierop gehad.  Younique, bedankt! Ilona & John”

Videograaf bruiloft Brabant

Younique Film is in te schakelen als onderscheidende videograaf voor jullie bruiloft in Brabant. Al meer dan 15 jaar houd ik mij bezig met het professioneel produceren van diverse soorten video’s en films. Denk aan muziekclips en bedrijfsvideo’s, maar ook vele bruidsparen hebben mijn ingeschakeld als videograaf voor de bruiloft. Brabant is mijn thuisplek en ken ik bijzonder goed. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Ik vertel je graag over mijn werkwijze als videograaf bruiloft in Brabant en hoe ik jullie wensen kan vertalen in een prachtige trouwfilm. Neem – geheel vrijblijvend – contact met me op!

Trouwclip samples

Marleen & Jasper

Trouwclip voorbeeld

Ellen & Jeroen

Trouwclip voorbeeld

Nathalie & Ron

Trouwclip voorbeeld