Videograaf Limburg

Younique Film is in te schakelen als professionele en onderscheidende videograaf in Limburg. Al bijna 15 jaar houd ik mij bezig met het produceren van video’s en films. Dit zijn muziekvideo’s voor bands en muzikanten uit binnen- en buitenland, maar ook bedrijfsvideo’s.

Wil je een promotiefilm laten maken of een trouwclip laten maken? Ook dan kun je contact met mij opnemen. Ik vertel je graag alles over mijn werkwijze als videograaf in Limburg en hoe ik je wensen kan vertalen in een prachtige videoproductie. Neem – geheel vrijblijvend – contact met me op!

Gaat u trouwen? Laat een trouwfilm maken!

Als videograaf heb ik al vele mooie bruiloften in Limburg mogen filmen. Ik leg alle spannende en spontane momenten van de grote dag vast. Van het aankleden en het aanbrengen van de bruidsmake-up tot het aanbrengen van de corsage. Het prachtige moment dat jullie elkaar voor het eerst zien en de mooie woorden tijdens de huwelijksvoltrekking. Maar ook het brengen van de ringen door de bruidsmeidjes, de felicitaties en het aansnijden van de bruidstaart. Geen moment wordt gemist!

Het eindresultaat is een trouwfilm die op cinematografische wijze is gemonteerd. De belangrijke momenten en emoties van jullie trouwdag breng ik zodanig in beeld dat het precies de sfeer van de dag samenvat. Als professioneel videograaf in Limburg streef ik hierbij altijd naar perfectie. Het moet echt jullie film zijn! Interesse? Neem contact met mij op.

Videograaf Limburg voor zakelijke producties

Ook voor zakelijke films ben ik in te schakelen. Wil je een bedrijfsfilm laten maken om je doelgroep via krachtig beeld en geluid te bereiken? Of wil je een bedrijfsvideo laten maken om de USP’s van het bedrijf helder en visueel in beeld te brengen? Video wordt een steeds belangrijker middel in online communicatie. Als videograaf in Limburg heb ik jarenlange ervaring in het visualiseren van zakelijke en commerciële boodschappen. Wil je ook een professionele en doeltreffende bedrijfsfilm laten maken? Neem dan direct contact met mij op!

Trouwclip samples

Marleen & Jasper

Trouwclip voorbeeld

Ellen & Jeroen

Trouwclip voorbeeld

Nathalie & Ron

Trouwclip voorbeeld