Videoreportage bruiloft

Ga je trouwen en wil je een videoreportage van de bruiloft laten maken? Younique Film is gespecialiseerd in het maken van unieke trouwvideo’s. Op je trouwdag gebeurt er zo veel, dat je dit onmogelijk allemaal zelf mee kunt krijgen. Om die reden is het zo fijn om een mooi overzicht van de dag te hebben dat je later samen kunt terugkijken en herbeleven. Een videoreportage van een bruiloft maken is een vak apart. Kies daarom zorgvuldig een videograaf uit die bij je past.

Ik heb jarenlange ervaring met het maken van muziekvideo’s en maak een videoreportage van jouw bruiloft tot een cinematografisch kunstwerk. Wat mijn werk nu precies uniek maakt kun je het beste lezen in de reviews van andere bruidsparen. Of je bekijkt een aantal voorbeelden van bruiloft videoreportages die ik heb gemaakt. De beelden spreken voor zich!

Videoreportage inclusief luxe DVD bruidsma

Als extra service bied ik de mogelijkheid om de videoreportage van de bruiloft op DVD in een bijpassende luxe map te bestellen. Een bruidsclip is zo’n waardevol document. Dit wil je op een mooie manier veilig kunnen opbergen. Je kunt bij Younique Film handgemaakte DVD bruidsmappen bestellen. In de bruidsmap plaats ik de videoreportage van de bruiloft op DVD en is er ook ruimte voor een aantal van jullie mooiste foto’s. Een prachtige combinatie van film en foto! De DVD bruidsmap is verkrijgbaar is zwart en wit. De prachtig gestrikte linten zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Tijdens een kennismakingsgesprek laat ik de bruidsmappen graag aan u zien.

Ja, ik wil! Een videoreportage van mijn bruiloft laten maken…

Je krijgt geen spijt van een trouwvideo laten maken door Younique Film! Ik ga graag het gesprek met jullie aan zodat ik mijn passie voor filmen over kan brengen. Ik vertel jullie meer over mijn werkwijze, de apparatuur, de stijl, de muziek en de kosten. Tip: check altijd eerst of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag! Zo ja, dan maken we een afspraak. Ik kom graag naar jullie toe en vertel alles over de mogelijkheden voor jullie eigen unieke videoreportage bruiloft.

Trouwclip samples

Marleen & Jasper

Trouwclip voorbeeld

Ellen & Jeroen

Trouwclip voorbeeld

Nathalie & Ron

Trouwclip voorbeeld