Over mij

Mijn naam is Maurice Swinkels en ben eigenaar van Younique Film, opgericht in 2003. Geboren te Venlo, maar woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Naast het produceren van meer dan 100 muziek videoclips over de hele wereld ben ik mij jaren geleden ook gaan specialiseren in het vastleggen van bruiloften op cinematografische wijze en noemde ze trouwfilms. Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar een boeiende trouwfilm filmen en monteren vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Ik leg niet alleen de belangrijkste momenten vast, maar probeer ook de karakteristieken eigenschappen van het bruidspaar vast te leggen. Ik streef altijd naar perfectie om elke montage zo uniek, interessant en boeiend mogelijk te filmen in elke situatie en omstandigheden, om zo elke kijker te kunnen vasthouden tot aan de laatste frame waarbij emotie centraal staat.

Ik film in Canon C-LOG, waardoor het beeld vlak en contrast-arm wordt opgenomen. Later worden deze beelden stuk voor stuk handmatig door mij ingekleurd (grading), hierdoor krijgt elke trouwclip en film ook zijn eigen karakter, feel en look.

Tijdens een kennismakingsgesprek vertel ik doormiddel van een presentatie op een Ipad nog meer over mijn passie, geef voorbeelden en tips, zodat u als bruidspaar de juist keuze neemt. Dit natuurlijk geheel vrijblijvend.