Trouwfilm laten maken

Wil jij een onvoorstelbare, mooie en unieke trouwfilm laten maken op cinematografische wijze? Dan ben je bij Younique Film aan het juiste adres. Mijn passie is trouwfilms maken met een verhaal. Jullie verhaal, van de mooiste dag van jullie leven. Met mijn jarenlange ervaring en knowhow weet ik precies welk shot er bij een bepaald moment past en zorg ik continu bij het terugkijken voor een brok in de keel. Laat een trouwfilm maken door Younique Film en herbeleef samen keer op keer samen de mooie momenten van jullie trouwdag.

Wil jij meer informatie over een trouwfilm laten maken bij Younique Film? Neem vrijblijvend contact met mij op of laat je inspireren door mijn trouwclips online!

Een trouwfilm met gevoel

Wat is er mooier dan jullie huwelijk vast te laten leggen op film om keer op keer na te kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven? Younique Film streeft altijd naar perfectie om elke montage zo uniek, interessant en boeiend mogelijk te filmen in elke situatie en omstandigheden. Van de laatste voorbereidingen tot jullie eerste ontmoeting, de warme trouwceremonie, het heerlijke diner en het spectaculair feest.

Bij Younique Film kan je een trouwfilm laten maken met gevoel om zo elke kijker te kunnen vasthouden tot aan de laatste seconden. Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart. Wil jij graag een videoreportage van de bruiloft laten maken? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of laat je inspireren door mijn trouwclips online.

Ja, ik wil een videoreportage van onze bruiloft!

Je wilt een trouwfilm laten maken die vooral heel eigen is. Een uniek verhaal wat bij jullie past, en gefilmd door een ervaren videograaf op cinematografische wijze. Naast de belangrijkste momenten van jullie trouwdag leg ik ook de karakteristieke eigenschappen van het bruidspaar vast voor een unieke beleving.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar mijn portfolio materiaal en wil jij graag een videoreportage van de bruiloft laten maken door een ervaren bruidsvideograaf? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Trouwclip samples

Marleen & Jasper

Trouwclip voorbeeld

Ellen & Jeroen

Trouwclip voorbeeld

Nathalie & Ron

Trouwclip voorbeeld